Lyssna på sidan Lyssna
2018-05-14

Vad tror du om framtidens resande?

Vad har du för tankar om ditt framtida resande? Det vill Kommunfullmäktiges framtidsgrupp gärna veta och blir glada om du besvarar enkäten om framtidens infrastruktur! Enkäten ligger ute till och med den 21 maj och finns på länken:

https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=72a349740b5alänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommunfullmäktiges framtidsgrupp har i uppdrag att genom dialog med medborgarna i Arvika kommun ta reda på hur människor i tänker omkring framtidens infrastruktur. Kommer det att vara som idag, eller kommer kanske fossila bränslen som bensin och diesel att vara förbjudna? Vad kommer det i sådana fall att innebära för mig? Kommer vi att ha en bättre utbyggd infrastruktur med fler buss- och linjer och avgångar, eller kommer det vara färre? Framtidsgruppen vill veta hur du tänker om framtiden!

De vill också veta hur du reser idag, för att kunna jämföra det med dina tankar om ditt framtida resande. Tror du att du kommer att resa på samma sätt, eller vad kommer att vara annorlunda?

räls

Sidansvarig: